Flori de primavara

A iesit soarele, si in curand vom avea flori de primavara. Sunt cele mai gingase, si poarta cu ele o incarcatura energetica deosebita, semnificand victoria luminii asupra intunericului, a veseliei primavaratice si a iubirii, a Martisorului.

Flori de primavara – lista ne-exhaustiva

mitisori, ghiocei, brebenei, toporasi, viorele, ciubotica cucului, zambile, branduse, lalele, primula de gradina, magnolii, panselute, nu ma uita(miozotis), papadii, grausor, lacramioare, irisi, bujori, mixandre, magnolii, flori de soc, flori de capsuni, iasomie, floarea pastelui, narcise, ghiocei, toporasi, lalele, branduse, lacramioare, zambile, tamaioara, paraluta, bergenia, sofran, panseluta, flori de cais, flori de cires, flori de visin, flori de gutui japonez, viorele, flori de salcam, flori de mar, brebenei, bujori, iasomie, flori de soc, iris, magnolii, tamaioara, viorele, paraluta si bergenia.

Daca am omis unele flori de primavara, pe care voi le stiti si le iubiti, scrieti un comentariu cu florile de primavara pe care nu le-am trecut in lista, si ele vor fi adaugate.

83419189bf5988c2b6338443c5a10c4e
PinExt Flori de primavara social share button Flori de primavara

3 Comments

 1. Posted February 11, 2011 at 11:56 am | Permalink

  Articolul imi aminteste de un frumos pasaj din “Privighetoarea de ziua”, in care e descrisa o mica florareasa si cosul ei cu flori de primvara. Superb! Numai cand te gandesti ca ceva se numeste “mitisor”, te umpli de bucurie :) :)

 2. Posted April 14, 2011 at 10:09 pm | Permalink

  vreau sa cunosc o fata

 3. Kaylee Gilmore z
  Posted January 8, 2012 at 3:12 am | Permalink

  Doamna sau domnisoara draga

One Trackback

 1. By Ciresi in floare on February 19, 2011 at 2:02 am

  [...] zambet aduce zambete, pana cand rasar zeci de ciresi in floare pe zeci de [...]

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*